Poziv na 8. Forum EU Strategije za dunavsku regiju (EUSDR)

Rumunjsko predsjedništvo EU Strategije za dunavsku regiju (EUSDR) objavilo je poziv za registraciju sudionika na 8. Godišnjem forumu EUSAIR koji će se održati 27. i 28. lipnja 2019. u Bukureštu, Rumunjska.

Ovogodišnji Forum pod motom “Building cohesion for a shared prosperity in the Danube Region”, kao glavne teme će imati konkurentnost, povezanost i regionalnu mobilnost, te mogućnostima stvaranje sinergija koje mogu rezultirati boljim uključivanjem EUSDR-a u buduće programe i politike EU-a.

Sudionici će također imati priliku na panelima razgovarati i o drugim temama u svezi budućnosti Dunavske strategije.

Forum okuplja značajan broj visokih dužnosnika iz svih zemalja članica Strategije, predstavnike EK kao i predstavnike regionalnih i lokalnih zajednica, privatnog sektora, znanstvene zajednice i civilnog društva.

Prijave za sudjelovanje na forumu je moguće izvršiti preko poveznice: http://suerd.gov.ro/en/, gdje možete pronaći i sve aktualne informacije o Forumu.

Isto tako, 26. lipnja 2019., dan uoči početka Foruma, održava se 6. Danube participation day, a zainteresirani registracijski obrazac nalazi se u prilogu vijesti.