Skip to content

Baza projekata Zagrebačke županije

 • Baza projekata

  Razvojna agencija Zagrebačke županije radi provedbe i učinkovitijeg praćenja Plana razvoja Zagrebačke županije za period 2021.-2027. godine, ažurira Bazu županijskih razvojnih projekata.

  Cilj je prikupiti sve ideje, prijedloge i projekte koji su važni za razvoj Zagrebačke županije te za ostvarivanje ciljeva i mjera utvrđenih Planom razvoja Zagrebačke županije za period 2021.-2027. godine.

  Od prikupljenih ideja, prijedloga i projekata kontinuirano će se sastavljati cjeloviti pregled (baza) svih projekata u Zagrebačkoj županiji.

 • Uvjeti prijave

  Projekte u svim područjima razvoja mogu prijaviti sve pravne osobe s registriranom djelatnošću u Republici Hrvatskoj uz uvjet da će se projekt provoditi na području Zagrebačke županije.

  Prednost će imati projekti koji izravno pridonose ostvarenju posebnih ciljeva, mjera i aktivnosti utvrđenih u Planu razvoja Zagrebačke županije za period 2021.-2027. godine i drugim strateškim dokumentima.

  Tekst Plana razvoja Zagrebačke županije za period 2021.-2027. godine (Glasnik Zagrebačke županije 10/2022), dostupan je na mrežnim stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr/ i na stranicama Razvojne agencije Zagrebačke županije www.razz.hr.

 • Obrasci

  Za svaki prijedlog projekta potrebno je ispuniti Obrazac za prijavu prijedloga razvojnih projekata u bazu projekata u Zagrebačkoj županiji. Upute za popunjavanje Obrasca nalaze se na linku (upute).

  Svi prijedlozi projekata i uvrštavaju se u Bazu projekata isključivo popunjavanjem on-line obrasca. Vaš projekt će biti upisan u Bazu projekata nakon što Vam dostavimo identifikacijski broj.

  Za dodatne informacije ili pomoć prilikom popunjavanja obrasca, budite slobodni kontaktirati nas putem e-maila baza@razz.hr ili na broj 01 6556 051.