Nagradni natječaj EUROSCOLA

Mladi od 16 do 19 godina, pozivamo vas da se prijavite na nagradni natječaj EUROSCOLA Europskog parlamenta i osvojite putovanje u Strasbourg za 24 učenika i 2 mentora.

Ideja natječaja jest potaknuti mlade na istraživački rad o tome na koji način Europska unija pridonosi očuvanju našeg okoliša te koje napore ulaže u borbu protiv klimatskih promjena.

Potrebno je osmisliti i pripremiti kratki video u trajanju od 60 sekundi u kojem pod krilaticom #EKOscola #zajednozaEU na kreativan način odgovarate na sljedeće pitanje: Što EU čini za mene i moju budućnost po pitanju očuvanja okoliša? Video potom postavite na YouTube kanal vaše škole, vašeg mentora/mentorice ili jednog od učenika/ca.

Nagradni natječaj otvoren je od četvrtka, 1. kolovoza 2019. godine, u 8.00 sati, do ponedjeljka, 16. rujna 2019. godine, u 14.00 sati. Da biste sudjelovali u natječaju, morate identificirati mentora ili mentoricu koji će u slučaju pobjede s vama otputovati u Francusku te ispuniti obrazac kojega ćete pronaći na ovom linku: http://www.europarl.europa.eu/croatia/hr/za_mlade/euroscola/prijavi-se.html