DANI ERASMUSA 2023. U ZNAKU EUROPSKE GODINE VJEŠTINA

U cijelom svijetu #ErasmusDays će se održati 9.-14. listopada 2023. Pridružite se i organizirajte svoja događanja na vrijeme!

Ove jeseni će se 7. godinu zaredom održati #ErasmusDays- prigodna godišnja manifestacija kojom se u cijelom svijetu istovremeno obilježava uspjeh programa Erasmus+! Tih će se dana, od 9. do 14. listopada 2023. održati raznovrsna događanja diljem Hrvatske. Događanja organiziraju korisnici Erasmusa: ustanove i organizacije koje provode ili su provele projekte. Na njima predstavljaju svoje Erasmus+ projekte i rezultate, stečena znanja i iskustva. Sva događanja se upisuju na međunarodnu kartu. Tema ovogodišnjih Dana Erasmusa je Europska godina vještina.

Registracija događanja je otvorena i aktivnosti je moguće upisati na međunarodnu kartu događanja do 9. listopada 2023.!

6 dana da Europa zablista!

Ove godine će Dani Erasmusa prvi put trajati dulje, s dosadašnjih 3 dana trajanje je produženo na 6 dana kako bi svi erasmusovci imali više vremena za organizaciju događanja. Pozivamo sve korisnike da se i ove godine svojim aktivnostima uključe u obilježavanje Dana Erasmusa. 2022. je održano 221 događanje u Hrvatskoj, što je rekord u odnosu na prethodne godine. Proslavimo i ove godine zajedno uspjeh Erasmusa!

Vrste prihvatljivih događanja

Raznovrsna događanja su dobrodošla. Budite kreativni!

Primjerice to mogu biti izložbe, predavanja, prezentacije, projektni sastanci, druženja s građanima, kvizovi, okrugli stolovi, radionice, podcast, gostovanje u medijima, prigodne utrke, predstave, koncerti i slično. Možete ih organizirati samostalno ili zajedno s projektnim partnerima.

Neka ove godine vaše aktivnosti budu u znaku Europske godine vještina!

I ne zaboravite registrirati svoja događanja do 9. listopada kako bi bila vidljiva na međunarodnoj karti događanja!

Više na: https://www.ampeu.hr/dani-erasmusa